»Deze e-mail bevat afbeeldingen, als u deze niet kunt zien, bekijk dan de online versie
 

Persbericht

Amsterdam, 3 oktober 2011

Concertzender, Vredenburg en Conclusion slaan handen ineen

Radiostation Concertzender gaat samenwerken met muziekcentrum Vredenburg en zakelijke dienstverlener Conclusion, die onder meer de eigenaar is van Arrow Jazz FM. Met concertopnamen en radioprogramma’s willen de drie partners zo het muziekleven in Utrecht en omgeving versterken.

Concertopnamen in Vredenburg Leeuwenbergh
De Concertzender zal zich meer dan voorheen gaan richten op de programmering van Vredenburg. Dit seizoen worden daarvoor zo’n veertig concerten in de Leeuwenbergh geregistreerd en (al dan niet live) uitgezonden. Daarbij beperkt de Concertzender zich niet tot concerten met klassieke muziek, zij zal in Utrecht ook jazz- en wereldmuziek opnemen. In een wekelijks radioprogramma zal de programmering van Vredenburg centraal komen te staan. Overigens zal de Concertzender zich als vanouds blijven presenteren als nationale zender, met concertopnamen op alle belangrijke Nederlandse muziekpodia.

Arrow Jazz FM
In samenwerking met Conclusion gaat de Concertzender de activiteiten van Arrow Jazz FM ondersteunen. Dat doet zij zowel op het gebied van opnamen op podia en festivals als in de gezamenlijke realisatie van live-uitzendingen op locatie en de uitwisseling van content.
En over locaties gesproken, de Concertzender verhuist op 24 oktober naar Utrecht om voorlopig in te trekken op het hoofdkantoor van Conclusion aan het Herculesplein 80. Daarmee komt een einde aan haar Amsterdamse verblijf in muziekmakerscentrum MuzyQ.
Met deze samenwerking is de continuïteit van de Concertzender de komende jaren gewaarborgd. De Concertzender ontvangt geen subsidie; donaties van liefhebbers en vrienden blijven het dragende fundament voor het voortbestaan van de Concertzender.

Meer informatie
Later dit jaar zal er een gelegenheid zijn waarbij Vredenburg, Conclusion en de Concertzender de samenwerking op een feestelijke manier gaan presenteren. Tot die tijd kunt u voor meer informatie contact opnemen met Sem de Jongh, directeur van de Concertzender. E-mail: sem.de.jongh@concertzender.nl

Concertzender websiteConcertzender websitesend e-mail

 

 

Concertzender websitesend e-mail