Uitnodiging voor de pers


Samenwerking Concertzender, Conclusion en Vredenburg


Radiostation Concertzender werkt sinds kort samen met muziekcentrum Vredenburg en zakelijke dienstverlener Conclusion, die onder meer de eigenaar is van Arrow Jazz FM. Om deze samenwerking te vieren, organiseert Concertzender een bijeenkomst op donderdag 26 januari 2012, vanaf 17.00 uur. Ook presenteert Concertzender dan de nieuwe cd.

Met concertopnamen en radioprogramma's willen de drie partners het muziekleven in Utrecht en omgeving versterken.

Concertopnamen in Vredenburg Leeuwenbergh
De Concertzender gaat zich meer dan voorheen richten op de programmering van Vredenburg.

Dit seizoen worden daarvoor zo'n 40 concerten in de Leeuwenbergh geregistreerd en (al dan niet live) uitgezonden.

Daarbij beperkt de Concertzender zich niet tot concerten met klassieke muziek, maar registreert in Utrecht ook jazz- en wereldmuziek. In een wekelijks radioprogramma komt de programmering van Vredenburg centraal te staan.

Overigens blijft de Concertzender zich als vanouds presenteren als nationale zender, met concertopnamen op alle belangrijke Nederlandse muziekpodia.
 
Arrow Jazz FM
In samenwerking met Conclusion gaat de Concertzender de activiteiten van Arrow Jazz FM ondersteunen op het gebied van opnamen op podia en festivals en in de gezamenlijke realisatie van live-uitzendingen op locatie en de uitwisseling van content.

Voortbestaan Concertzender
Met de samenwerking tussen Concertzender, Conclusion en muziekcentrum Vredenburg is de continuïteit van de Concertzender de komende jaren gewaarborgd.

De Concertzender ontvangt geen subsidie. Donaties van liefhebbers en vrienden blijven het dragende fundament voor het voortbestaan van de Concertzender.

Kennismakingsbijeenkomst en cd-presentatie
U bent van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. De vele vrijwilligers van de Concertzender, Conclusion-medewerkers en mensen van Vredenburg kunnen elkaar beter leren kennen en krijgen een rondleiding door onze nieuwe ruimten, waaronder de studio. Daarnaast presenteren we onze nieuwe cd, die de 19e verschijnt. Uiteraard is er voor de pers gelegenheid om vragen te stellen. De directeuren van de drie samenwerkingspartners zijn aanwezig.

Waar en wanneer:

  • donderdag 26 januari 2012
  • vanaf 17.00 uur
  • Herculesplein 80 in Utrecht (het hoofdgebouw van Conclusion, in de Amazonezaal op de 21e verdieping)

Wilt u komen, geeft u dat dan uiterlijk 20 januari aan bij Hieke van Hoogdalem, pr-medewerker van de Concertzender, via hieke@concertzender.nl.

Concertzender websiteConcertzender websitesend e-mail

 

 

Concertzender websitesend e-mail