De Concertzender zoekt per direct een producent voor het programma Carib Calling. Het betreft een functie op vrijwillige basis.

Carib Calling is eenĀ podium voor muziek uit het Caribisch gebied zoals Suriname en de Antillen, maar ook uit Latijns Amerika en de Verenigde Staten van Amerika. Naar een idee van gastvrouw Noraly Beyer, rondom ‘Special Guests’ die zelf hun thema- en de muziekkeuze mogen bepalen.

Functieomschrijving

Als producent ben je hoofdzakelijk bezig met de organisatie. Je zorgt voor de benodigde faciliteiten, materialen, contact met de artiesten en presentator, opstellen van het draaiboek, enzovoort. Bij aanvang van een productie ga je na of een productie financieel en organisatorisch haalbaar is.

Ook bent je artistiek eindverantwoordelijk en moet je op ieder aspect van de productie toezien. Niet alleen loop je het draaiboek door met de technici en bezoek je locaties, maar ook ben je aanwezig bij de opnames van de artiesten in de studio’s.radiostudio

Uitzendfrequentie

Carib Calling wordt elke 1e vrijdag van de maand, van 21:00 tot 22:00 uur, uitgezonden op de Concertzender.

Uitzendingen / opnames

Tot op heden zijn er 11 programma’s opgenomen, waarvan de laatste zal worden uitgezonden op vrijdag 1 juni 2018. In juli en augustus zijn er geen uitzendingen. Op vrijdag 7 september hervat Carib Calling haar uitzendingen op elke 1e vrijdag van de maand.

Omvang werkzaamheden

Plusminus 16 uur per week.

Hebt je interesse in deze functie?

Stuur dan een mail naar Cobie Ivens: cobie@cobieivens.nl

 

Concertgebouw

CZ partners

 

 

Greenhost Stichting Educatie en Culttuur RTV Utrecht Muziekweb Gemeente Utrecht dioraphte Fentener van Vlissingen fonds kfHein fonds Elise Mathilde Salto Prins Bernhard Cultuurfonds