In november is de Concertzender traditiegetrouw weer aanwezig op een aantal festivals om daar concerten te registreren. U komt ons in elk geval tegen in Den Bosch en Utrecht!

Natuurlijk zijn we op November Music (2 t/m 12 november) in Den Bosch te vinden, het festival voor nieuwe makers waar we maar liefst 14 concerten opnemen!Martijn Comes

Ook kunt u ons tegenkomen op Le Guess Who? in Utrecht. Daar nemen we op vrijdag 10 november de concerten in De Helling op. Ook registreren we op het festival de concerten met slagwerker Han Bennink. Bennink is op het festival curator voor een deel van het programma. Kijk hier voor meer informatie.

Daarnaast treedt onze programmamaker Martijn Comes (Kraak Helder) op zondag 12 november aan binnen het festivalprogramma ‘12-Hour Drone’. Zijn stuk ‘Eann’ opent bovendien het festival op donderdag 9 november. Beiaardier Malgosia Fiebig speelt de compositie, geschreven voor beiaard, om 19.15 uur op het carillon van de Domtoren.

Kijk hier voor meer informatie.

 

Concertgebouw

CZ partners

 

 

 

Greenhost Stichting Educatie en Culttuur RTV Utrecht Muziekweb Gemeente Utrecht dioraphte Fentener van Vlissingen fonds kfHein fonds Elise Mathilde Salto Prins Bernhard Cultuurfonds