Deze maand kunt u een dubbel-cd winnen met bewerkingen van muziek van Chopin. Hiervoor moet u onze prijsvraag juist beantwoorden.

Door de vraag goed te beantwoorden, dingt u mee naar een exemplaar van de dubbel-cd Chopin Pianosonates opus 58 & 65, van de groep Stark/Linnemann, die bestaat uit: Paul Stark, piano; Jonas Linnemann, drums; Iman Spaargaren, tenorsaxofoon en Vasilis Stefanopoulos, contrabas.

Vorige prijsvraag

De vraag van de maand augustus/september was: Van wie gebruikte Ives thema's in zijn vierde vioolsonate? Het antwoord luidde: Ives gebruikte in deze vioolsonate thema's van zijn vader George Ives.

De winnaar is Onno Seegers uit Purmerend. Van harte gefeliciteerd, de prijs is reeds uw kant op!prijsvraag

De vraag van deze maand

De nieuwe prijsvraag luidt: Wat voor soort ritmen bevat Stark/Linnemann's versie van de Pianosonate, opus 58 van Chopin?

Wat moet u doen?

Stuur uw antwoord op de bovenstaande vraag vóór 20 oktober naar » prijsvraag@concertzender.nl

We verloten de prijs onder de inzenders van het correcte antwoord en maken de winnaar bekend in de volgende nieuwsbrief, bij de volgende prijsvraag. De winnaar wordt ook per e-mail op de hoogte gesteld.

Deze rubriek wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende platenlabels en podia. Zij stellen ons cd’s, dvd’s en concertkaarten ter beschikking.

 

Concertgebouw

CZ partners

 

 

 

Greenhost Stichting Educatie en Culttuur RTV Utrecht Muziekweb Gemeente Utrecht dioraphte Fentener van Vlissingen fonds kfHein fonds Elise Mathilde Salto Prins Bernhard Cultuurfonds