Op donderdag 16 februari start de eerste aflevering van Terra Incognita, een programma dat aandacht besteedt aan muziek van de kleine, onafhankelijke labels.Terra Incognita

Het programma wil een ontdekkingstocht zijn naar artiesten die je niet zult vinden op de grote podia. Het zijn vooral de muzikanten uit de bars en kleine zaaltjes die in Terra Incognita de aandacht krijgen die er in de commerciële muziekwereld niet of nauwelijks is.

In een scala aan muzikale stijlen waaronder folk, blues en pop, krijgt de luisteraar een selectie aangeboden van (nog) onbekend en eigenzinnig talent. Terra Incognita is een sfeervolle luisterpost met veelal rustige muziek waarin de nieuwsgierige luisteraar veel kan ontdekken. Ooit weleens gehoord van Do You Feel What I Feel Deer, of Dodson and Fogg? Laat u verrassen….Fred Wittenberg

Terra Incognita is een programma van Fred Wittenberg. Hij werkte jarenlang als medewerker Communicatie in de gezondheidszorg en was tevens freelance radiomaker bij de publieke omroepen. Zijn belangstelling ligt vooral op het gebied van cultuur. Zo maakte hij in het verleden een aantal literaire documentaires voor de KRO en VPRO.

Momenteel houdt hij zich vooral bezig met fotografie, poëzie en natuurlijk … muziek.

Terra Incognita wordt elke derde donderdag van de maand uitgezonden van 23:00 uur tot 24:00 uur en is natuurlijk ook terug te luisteren via Uitzending Gemist op onze site.

 

Concertgebouw

CZ partners

 

 

Greenhost Stichting Educatie en Culttuur RTV Utrecht Gemeente Utrecht Salto Prins Bernhard Cultuurfonds