Prijsvraag

 

Deze maand kunt u twee kaartjes winnen voor een uitvoering van de Missa Solemnis van Beethoven op 11 oktober. Hiervoor moet u onze prijsvraag juist beantwoorden en dan ook nog sneller dan gebruikelijk, want de uiterste inleverdatum is 5 oktober!

Op dinsdag 11 oktober voeren Het Orkest van de Achttiende Eeuw en Cappella Amsterdam Beethovens Missa Solemnis uit in de Grote Zaal van het Concertgebouw Amsterdam. Zie voor meer informatie de site van het Concertgebouw.

Vorige prijsvraag

De prijsvraag in september luidde: Wie is de architect van het Concertgebouw Amsterdam? Het antwoord daarop is Adolf Leonard Van Gendt. De winnaars van de kaartjes voor het concert van Anna Prohaska zijn mw. Wolf, de familie Smit en mw. Gerald. Van harte gefeliciteerd!

Orkest van de achttiende eeuw

De vraag van deze maand

De prijsvraag van oktober is drieledig:

  1. Wat is een Missa Solemnis?
  2. Wanneer componeerde Beethoven hem?
  3. Voor wie componeerde hij hem?

Wees er snel bij, want de uiterste inleverdatum is 5 oktober; ruim vroeger dan anders.

Wat kunt u winnen?

U kunt twee kaartjes winnen voor een uitvoering van de Missa Solemnis van Beethoven op dinsdag 11 oktober in de Grote Zaal van Het Concertgebouw, Amsterdam.

Wat moet u doen?

We verloten de prijs onder de inzenders van het correcte antwoord en maken de winnaar bekend in de volgende nieuwsbrief, bij de volgende prijsvraag. De winnaar wordt ook per e-mail op de hoogte gesteld.

Deze rubriek wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende platenlabels en podia. Zij stellen ons cd’s, dvd’s en concertkaarten ter beschikking.

 

Concertgebouw

CZ partners

 

 

Greenhost Stichting Educatie en Culttuur RTV Utrecht Gemeente Utrecht Salto Prins Bernhard Cultuurfonds