Prijsvraag

 

Deze maand kunt u twee kaartjes winnen voor een concert van de jonge wereldster Anna Prohaska. Hiervoor moet u onze prijsvraag juist beantwoorden.

Als soliste bij de Staatsoper in Berlijn heeft de Duitse sopraan Anna Prohaska een grote reputatie opgebouwd in Duitsland. Ze zong al vele tragische heldinnenrollen. Dat doet ze ook tijdens het concert Dido en Cleopatra op dinsdag 27 september om 20:15 uur op het podium van de Grote Zaal in Het Concertgebouw. Ze bezingt dan de twee legendarische heerseressen Dido en Cleopatra, begeleid door muziekensemble Il Giardino Armonico. Zie de website van Het Concertgebouw voor meer informatie over dit concert .

Vorige prijsvraag

De vraag van juli/augustus was: Op welke concerten is de cd Hotel Terminus van Erik Bosgraaf en Yuri Honing geïnspireerd? Het antwoord luidt: De Brandenburgse Concerten van J.S. Bach. De winnaar van de cd Hotel Terminus is: Michael Samson. Van harte gefeliciteerd!Anna Prohaska

De vraag van deze maand

De prijsvraag van september luidt: Wie was de architect van het Concertgebouw, Amsterdam?

Wat kunt u winnen?

U kunt twee kaartjes winnen voor
een concert van Anna Prohaska op dinsdag 27 september om 20:15 uur op het podium van de Grote Zaal in Het Concertgebouw, Amsterdam.

Wat moet u doen?

We verloten de prijs onder de inzenders van het correcte antwoord en maken de winnaar bekend in de volgende nieuwsbrief, bij de volgende prijsvraag. De winnaar wordt ook per e-mail op de hoogte gesteld.

Deze rubriek wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende platenlabels. Zij stellen ons cd’s, dvd’s en concertkaarten ter beschikking.

 

Concertgebouw

CZ partners

 

 

Greenhost Stichting Educatie en Culttuur RTV Utrecht Gemeente Utrecht Salto Prins Bernhard Cultuurfonds