Even voorstellen… Louke Helle,
medewerker secretariaat

 

Louke Helle is 64 jaar en is via de Vrijwilligerscentrale in Amsterdam op het secretariaat van de Concertzender beland. Daar werkt ze nu alweer Louke Helleruim vijf jaar.

“Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Ik voer nieuwe cd’s in de database in en ik controleer of oude cd’s er wel goed instaan - vooral het aantal tracks met de juiste tijden is belangrijk voor
de uitzendingen. Gebruikte cd’s zet ik na de uitzending weer op hun plaats. In onze kasten staan ruim 20.000 exemplaren. Elke cd moet dus op de goede plaats worden teruggezet, want zoek
is zoek.”

Lekker vouwen

“Ik heb samen met collega’s jarenlang de mailingen aan
onze donateurs verzorgd, blik
op oneindig en verstand op nul, lekker vouwen en insteken. Na zo’n mailing komt er gelukkig
het nodige geld binnen voor de Concertzender en mijn taak is dan in de vriendendatabase het geld op de juiste plaats bij de juiste donateur zetten.

Ook heet ik nieuwe donateurs welkom met een brief. Daarnaast doe ik de alledaagse secretariaatsklusjes. En natuurlijk leer ik ondertussen heel veel over muziek! Ik houd veel van barokmuziek, maar begin dankzij de Concertzender steeds meer andere muziek te waarderen. Ik ben blij dat ik bij de Concertzender mag werken!”

 

Concertgebouw

CZ partners

Kimmic Greenhost UPC RTV Utrecht Utrecht Muziek Salto Cultuurfonds