Nieuw op de Concertzender:
‘Space Exposure’

 

Op 24 mei 2015 start om 20:00 uur bij de Concertzender het nieuwe maandelijkse programma ‘Space Exposure’ met uitdagende en tegendraadse elektronica.

Programmamaker Roel Janssen (zie ook ‘Even voorstellen ...’) vertelt: “Eén keer in de maand ga ik bij de Concertzender op zondagavond tussen 20:00 en 21:00 uur vóór ‘X-Rated’ een programma maken met uitdagende en tegendraadse elektro-
nica, IDM, experimentele techno, ambient, drum and bass, rave, downtempo en instrumentale hiphop. Ninja TuneOude en nieuwe muziek gaan elkaar daarbij afwisselen. Er valt te denken aan artiesten van labels als ‘Warp’, ‘Ninja Tune’, ‘Planet Mu’, etc.”

“Ik merk al heel lang dat voor
dit soort niche-genres bij de publieke en commerciële
zenders geen plaats is en
kwam uiteindelijk zelf bij de Concertzender terecht. Ik stuurde vervolgens een mail met mijn ideeën voor een eigen programma en kwam al snel bij Hessel Veldman terecht, die me uitnodigde
om eens langs te komen bij de Concertzender. Tijdens dat gesprek viel me vooral zijn enorme passie voor muziek op. Langzaam aan werden de ideeën steeds concreter en Eerste Pinksterdag is dus de eerste uitzending van ‘Space Exposure’.”

Uitzending:

Vanaf 24 mei elke laatste zondag van de maand om 20:00 uur op de Concertzender.

 

Concertgebouw

CZ partners

 

 

Kimmic Greenhost UPC RTV Utrecht Utrecht Muziek Salto Cultuurfonds