Even voorstellen... Katja van Nus

 

Katja van Nus, coördinator publiciteit

“Ik ben sinds april 2012 verbonden aan de Concertzender als Coördinator Publiciteit. Dat doe ik momenteel samen met Liz Karlhuber. Mijn werk is heel divers, dat maakt het leuk. Ik zorg er met een team voor dat de nieuwsbrief maandelijks in de mailbox valt, schrijf persberichten en ondersteun de coördinatoren bij het onderhoud van de website.

Ook heb ik geholpen bij de publiciteit voor het benefietconcert en heb ik een subsidieaanvraag gedaan bij het Prins Bernhard Cultuurfonds voor de app (die als het goed is volgende maand wordt gelanceerd!). Vorig jaar heb ik een aantal stagiairs begeleid vanuit de Hogeschool voor Tolken en Vertalen, die onze site naar het Engels hebben vertaald. Dat hopen we dit jaar voort te zetten.”

Vis in het water
“Ik ben eigenlijk heel toevallig bij de Concertzender terechtgekomen. Ik ben zelfstandig communicatieadviseur en dat betekent dat je wel eens een rustige periode hebt. In zo’n rustige periode keek ik op de site van de Vrijwilligerscentrale en daar kwam ik deze functie tegen.

Als muziekliefhebber leek me dat hartstikke leuk! En ik voel me hier als een vis in het water. Muziek is vooral een hobby. Ik heb Kunstgeschiedenis gestudeerd en daarna een communicatieopleiding gedaan. Ik heb jaren bij NS gewerkt en kwam daarna bij een pensioenfonds terecht.

Dat was niet helemaal mijn ding. Dus koos ik een paar jaar geleden voor het zelfstandig ondernemerschap. Of dát helemaal mijn ding is weet ik niet, maar tot nu toe heb ik veel leuke dingen gedaan en dito mensen ontmoet.”

Leren van collega’s
“Maar zoals gezegd, is muziek vooral een grote hobby, dus dat komt hier goed van pas. Ik leer ook ontzettend veel van mijn collega’s bij de Concertzender. Ik kan het iedereen aanraden om een dagje in de week bij de Concertzender te komen helpen! We hebben regelmatig mensen nodig voor allerlei taken, bijvoorbeeld flyeren bij concerten of vouwen van brieven voor donateurs, maar we hebben ook dringend behoefte aan studiotechnici. Overige hobby’s naast muziek? Dans, fotograferen, hardlopen. En verder heb ik kortdurende periodes waarin ik passies heb die dan ook snel weer ophouden.”

 

CZ partners

 

 

Kimmic Greenhost UPC RTV Utrecht Utrecht Muziek Salto Cultuurfonds