Prijsvraag

 

Deze maand kunt u een cd winnen met koorwerken van Richard Strauss, Wagner en Mahler, als u het goede antwoord weet op de prijsvraag.

De vraag van de maand oktober was: 'Aan welke bekende Amerikaan verkocht Captain Beefheart ooit een stofzuiger?' Het juiste antwoord was: Aldous Huxley (weliswaar van oorsprong een Engelsman, maar naar Amerika geëmigreerd).
De winnaars zijn W. de Haan (Utrecht), W. de Bres (Dordrecht), J. Maas (Berkel-Enschot), R. Doesburg (Rotterdam) en W. Verbraeken (België). De cd ‘Selling Hoovers in Mojave’ van het Rosa Ensemble is naar hen onderweg.

prijsvraagNieuwe prijsvraag

De opgave van deze maand bestaat uit een drietal vragen: Wie arrangeerde de koorwerken van Richard Strauss voor 16-stemmig koor? Welk koor richtte hij op? En van wie is hij een leerling?

Wat kunt u winnen?

Deze maand kunt u een cd winnen met koorwerken van Richard Strauss, Wagner en Mahler, uitgevoerd door het Chor des Bayerischen Rundfunks o.l.v. Peter Dijkstra (BR-Klassik BR 900503)

Wat moet u doen?

We verloten de prijs onder de inzenders van het correcte antwoord.
We maken 14 dagen na het verschijnen van deze nieuwsbrief de winnaar bekend:

  • in een e-mail aan de winnaar
  • via een nieuwsbericht op » onze website
  • in de volgende nieuwsbrief bij de volgende prijsvraag
Deze rubriek wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende platenlabels.
Zij stellen ons cd’s, dvd’s en concertkaarten ter beschikking. Vereniging Klassieke Zaken stelt deze cd van Brilliant Classics beschikbaar.

 

CZ partners

 

 

Kimmic Greenhost UPC RTV Utrecht Vredenburg Salto Conclusion